Backpacking i Asien

Snart kommer jag åka till sydostasien, närmare bestämt Vietnam och länderna runt omkring. Jag tänker mig Kambodja, Thailand och Laos. Jag kommer som vanligt packa min 5 kilos ryggsäck så det börjar bli dags att planera packningen. 😉 Jag fann ett jättebra pris med Momondo till Ho chi minh och flygresan är kort och avgår ifrån Köpenhamn. Mina bästa resetips är att packa lätt och vara iväg en längre tid. Det är också en bra idé att flyga direkt för att minska sitt avtryck på miljön. Har någon varit i dessa länder under regnsäsongen? Några tips?

//My next trip is coming up soon and I will go to Vietnam and the countries around in southeast Asia! I am thinking Kambodja, Thailand and Laos. As usual I will only take 5 kg of hand luggage so it is time to start planning my luggage. 😉 I found a good price with Momondo to Ho chi minh city and the flight is really short, departing from Copenhagen. My best tips for traveling is to travel light and to be away for  a longer time. It is also a good option to fly directly to minimize the impact of flying. Anyone been to these countries during rain season? If you have any tips it is very appreciated.

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.