Packlista för Val Thorens /Packing list for Val Thorens


This winter I will go to Val Thorens and go skiing in the french Alps. I am so excited! I have been searching for different options for a while and finally I decided to go with UCPA where you get a fixed price with everything and the possibility to interact with other travellers. There will also be a ski school to become a better skier. I am now planning to start some serious exercise for my legs and here is my MUST HAVE packing list for going skiing. Enjoy!
// I vinter kommer jag att åka till Val Thorens och åka skidor i de franska alperna. Jag är så taggad! Jag har letat länge efter bra alternativ och nu har jag bestämt mig för att åka med UCPA där man får ett pris där allt var inkluderat och möjligheten att träffa andra resenärer. Det kommer även finnas skidskola så man bli en bättre skidåkare. Jag har börjat så smått att träna benmusklerna och här är min packlista inför att åka skidor. Ha det så bra!

pack (kopia)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.