About Sofie


Hej!
Mitt namn är Sofie, en distansarbetande webbredaktör med bas i Småland som gärna vill inspirera andra genom att dela med mig av mina resor. Mina största intressen är att upptäcka nya platser, matlagning, odling och njuta av god mat och träffa människor och djur. Efter att ha läst kursen Medveten konsumtion blev jag intresserad av ekoturism och miljömedvetna val. Franska Polynesien är det 38e landet som jag har besökt, ett land som står inför många utmaningar vad gäller att bevara korallreven. Det är flera länder som jag vill återvända till, bl.a Norge och Island.
Med denna blogg vill jag inspirera andra resenärer till att resa medvetet och bry sig om människor, djur och natur.
Kontakta mig gärna för frågor eller samarbeten m.m.: sofiesvarld.se@gmail.com

Sofies Värld

Hi! My name is Sofie and I want to inspire people by sharing my travel experiences. My biggest interest is to discover new places and meet people and animals. After the course Conscious consumption I was interested in eco-tourism and environment friendly choices. Bali is the 32th country I have visited and there are many countries I would love to return to like Iceland and Norway. Next trip goes to Thailand. With this blog I want to inspire people to travel with sustainability in mind and care for people, animals and nature. Feel free to follow me on instagram or contact me! sofiesvarld.se@gmail.com

Följ mig gärna på Instagram! // Follow me on Instagram!

instagram.com/sofiesvarld.se

SparaSpara

SparaSpara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.