Bevara dina reseminnen med en lyxig fotobok

REKLAM – Sponsrat inlägg
Ofta tar man massvis med semesterbilder och när man kommer hem från resan är det inte alltid som man gör något av dem utan de ligger kanske på datorn i en mapp som aldrig öppnas. Det tycker jag är väldigt synd. Ett tips är att välja ut några av de bästa bilderna och göra en lyxig fotobok! Jag har äntligen gjort slag i saken nu med mina Söderhavsbilder när jag fick vara med i #saaldigital Professional Line produkttest. Det var smidigt att göra fotoboken i deras program som man laddar hem. När jag sedan fick hem fotoboken och bläddrade i den var det nästan som att jag upplevde resan på nytt. De fotoböcker jag har gjort tidigare har varit i minsta laget. Nu valde jag hela 40 x 30 cm för att man verkligen skulle kunna uppleva bilderna. Och vilken skillnad det blev! Det var även lyxigt med att pappret var tjockt och hela boken kändes rustik och rejäl. En bonus var att jag hade valt ett gråbrunt omslag som passade perfekt i min hylla. Pappret jag valde var matt då jag inte vill ha fingeravtryck. Jag hoppas ju att den kommer att bläddras i många gånger. 🙂 Kvalitén på utskrifterna var fantastiska. Nästan så jag blev sugen på att rycka ut sidor och rama in och ha som tavlor. 😉 Men det vore ju synd på detta handgjorda fantastiska hantverk.


IMG_8480

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.