Femstjärnig lyx i Bangkok

För att jag älskar kontraster, från enkel bungalowhydda ena dagen till lyx och flärd den andra dagen, så bokade jag ett tjusigt hotell i Bangkok sista natten i Thailand. Jag hittade erbjudandet via bokningssiten secretescapes som brukar ha riktigt prisvärda deals. Hotellet heter Como Metropolitan Bangkok och låg centralt. Vi fick ett stort rum högt upp i byggnaden och det var svårt att faktiskt vilja lämna rummet. Som tur var fanns det en grymt bra restaurang i samma byggnad som hette nahm. Det visade sig vara en Michelinrestuarang så maten var fantastiskt vällagad. Vad mer kan man önska sig?

Tyvärr hann jag inte bada i poolen men den var väldigt vacker som utsikt när man åt. Frukosten dagen efter var också i toppklass, dels var det blandad buffé och dels fick man beställa från en meny. Jag åt en god avokadomacka med lax. Hit kommer jag gärna igen!

Massaman curry!
Pandan och kokosnöt i olika former som dessert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.